Mișcarea Populară acuză PSD-ul de intimidări

În plină campanie electorală pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, toate organizațiile județene ale Partidului Mișcarea Populară (PMP) au organizat miercuri, începând cu ora 11, o conferință de presă în care au lansat acuze la adresa Partidului Social Democrat (PSD) și a premierului Victor Ponta. ”PSD folosește în această campanie electorală toate mijloacele pentru a-și distruge principalii adversari politici: PMP și președintele Traian Băsescu. Nu există zi în care să nu ne intimideze simpatizanții și membri de partid, pentru că Mișcarea Populară este perceput ca cel mai puternic adversar. Ni s-a interzis să facem campanie electorală, iar materialele de campanie sunt furate sau distruse”, acuză vicepreședintele PMP Sălaj, Adrian Popan. Liderii Mișcării Populare mai spun că prin aceste acțiuni ”PSD vrea să rămână stăpânul absolut al spațiului public”. ”Vă avertizăm că PSD e un partid violent care vrea să subjuge România. În ziua votului din 25 mai vor activa operațiunea autocarul, suveica sau mita electorală. Dacă PSD câștigă alegerile europarlamentare, Victor Ponta are drum deschis spre Cotroceni și deja a anunțat că va elibera din închisori mai mulți infractori, foști demnitari”, a adăugat Popan.
În altă ordine de idei, răspunzând la întrebările adresate de jurnaliști, Adrian Popan a ținut să clarifice și subiectul ”majoretelor în campania electorală”. ”Suntem oameni sinceri și am asociat activitatea majoretelor cu o acțiune normală. Plecând de la puterea exemplului, am vrut să îmbinăm tinerețea partidului cu tinerețea majoretelor, care au mai participat și la alte acțiuni culturale, dar cu tentă politică. Abrevierea CNS o putem asocia și cu altceva. Ne asumăm tot și ne pare rău că le-am adus pe aceste fete într-o situație neplăcută”, a conchis Popan. Mișcarea Populară Sălaj a fost acuzată că a folosit în campania electorală majoretele Colegiului Național Silvania, unele cu vârstă sub 16 ani. În acest caz a fost demarată o anchetă de către Inspectoratul de Poliție Județean.

One Thought to “Mișcarea Populară acuză PSD-ul de intimidări”

  1. Anonim

    Bre Popane ai cam dat-o in bara cu majoretele.Asa va invata pe voi Partidul Miscarea Paduchilor ? Cu merele voastre stricate vreti sa pacaliti lumea?Sa va fie rusine ca tarati copii aceia inca nevinovati in mocirla in care va scaldati.Voi va considerati adversarii PSD .Pai mai tata astia nici nu va baga in seama la cat de minusculi sunteti.
    Lasati partidul ala pentru ca o sa ramaneti fara carmaci si mateloata cat de curand.Si pentru multa vreme.

Leave a Comment